Cae el gran Facebook

A partir de les 17 hores (hora peninsular espanyola) aquestes apps han començat a sofrir fallades desencadenat així una caiguda parcial dels seus serveis, però… i això al meu com m’afecta? T’estaràs preguntant.

Com hauràs pogut notar, si intentaves realitzar aquesta quotidiana acció de pujar algun contingut al teu feed o històries d’Instagram, se t’haurà quedat en aquest odiat “Publicant…” o directament no hauràs pogut actualitzar la pàgina principal mostrant aquesta notificació de “S’ha produït un error. Torna a intentar-ho.

D’altra banda, en les aplicacions de missatgeria instantània del gran Facebook, com Messenger i WhatsApp, han deixat enviar missatges, fent gairebé impossible l’enviament de fotografies o notes de veu.

Per a acabar, tant l’aplicació com l’app de Facebook per a no variar i no deixar de costat a les seves plataformes germanes, també ha experimentat múltiples fallades, entre elles la impossibilitat si més no d’entrar a la pròpia plataforma, mostrant als seus usuaris missatges com aquest:

Però… que no condeixi el pànic, sempre ens quedarà Twitter! En aquesta xarxa social, que no ha sofert cap fallada ja que no té res a veure amb Facebook, ens ha deixat particulars “mems” i bromes per a recordar i, ja de pas, treure-li una cosa bona a aquestes fallades.

Se cae Facebook.
Se cae Instagram.
Tiene fallas WhatsApp.
Solo falta que se caiga Twitter y tengamos que ponernos a trabajar.— Víctor Hugo Sánchez (@hijodevecino) March 13, 2019

Per cert, no oblideu que ens podeu seguir en qualsevol de les xarxes socials que hem esmentat en aquesta particular notícia, però pot ser que avui no sigui el millor dia per a fer-nos un “Follow” 🤣.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puede interesarte